Twitter Facebook

Patiënteninformatie - NHCZ


Internet is een belangrijk medium voor patiëntenvoorlichting. De website NHCZ biedt u als organisatie de mogelijkheid om de grootste verzameling content over chronische aandoeningen, aangevuld met prikkelende multimedia, zoals quizjes, filmpjes en dagboekverhalen. Dé manier om online en op serieuze én speelse wijze meer te leren over tientallen chronische aandoeningen.

Er zijn diverse mogelijkheden voor implementatie. Zo is het mogelijk om content over alle 70 chronische aandoeningen aan te bieden. Ook kunt u specifieke informatie over één aandoening afzonderlijk aanbieden. Een voorbeeld hiervan vindt u op de website www.groei-wijzer.nl. Verder kunt u kiezen voor een kant-en-klare website met aantrekkelijke lay-out: fris en overzichtelijk, passend bij het thema ‘patiëntenvoorlichting’. Ook is het mogelijk de website aan te passen aan uw eigen look&feel (via xml).

Bent u op zoek naar informatie naar een specifiek onderwerp buiten ons aanbod? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Meestal kunnen wij de content binnen afzienbare tijd leveren.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden tijdens een vrijblijvende afspraak!

Voor alle producten van Stichting September en September Multimedia geldt verder dat de content uitgebreid is beoordeeld door verschillende specialisten en hun verenigingen. U kunt er dus vanuit gaan dat u over kwalitatief hoogstaande en meest betrouwbare informatie beschikt.