Twitter Facebook

Patiënteninformatie - M-educatie


Met M-educatie biedt u uw relatie een uitgebreid ‘state-of-the-art’ educatiesysteem. Het is een educatieprogramma dat slim is opgebouwd uit diverse typen content, zoals de populaire 5minuteninfo-app, tekst en multimedia.

De chronisch zieke of zijn naaste kiest voor het onderwerp waarvoor hij belangstelling heeft. Alles komt aan de orde, variërend van medische onderwerpen tot leefstijladviezen, gevolgd door vragen en antwoorden. Op speelse wijze wordt hij begeleid naar educatie van een steeds hoger wordend niveau. Dit kan via een scala aan mogelijkheden: tekst, beeld, video en andere multimediale toepassingen!

M-educatie is educatie op maat. Het educatie-aanbod kan namelijk worden aangepast aan een profiel en de gezondheidsparameters van de patiënt. Het systeem is zo ontwikkeld dat het in uw product of bedrijf geïntegreerd kan worden. Het is daarnaast ook mogelijk om het educatie-aanbod aan te laten passen aan een profiel en/of gezondheidsparameters uit uw eigen systeem. Vraag bij ons naar de mogelijkheden!

Niet alleen de patiënt, maar ook hulpverleners blijven continu op de hoogte van de vorderingen. M-educatie ondersteunt hen dus bij de patiëntenzorg. Dat levert tijdwinst en/of verbetering van de kwaliteit van de zorg op!

Voor alle producten van Stichting September en September Multimedia geldt dat de content uitgebreid is beoordeeld door verschillende specialisten en hun verenigingen. U kunt er dus vanuit gaan dat u over kwalitatief hoogstaande en meest betrouwbare educatie beschikt. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.