Twitter Facebook

Patiënteninformatie - Boeken


Chronisch ziek zijn is geen pretje. Uw leven lang krijgt u te maken met verschillende klachten en problemen op allerlei gebieden van uw leven. Daarom weet u als geen ander hoe broodnodig informatie is. Informatie om meer te leren over uw aandoening en vooral: hoe u hiermee omgaat. Informatie helpt het leven een stuk aangenamer te maken.

Daarom is dit zorgboek zo belangrijk. Het staat bekend om zijn compleetheid. In zo’n 200 pagina’s krijgt u verhelderende informatie over onderzoek, behandelingen en de gevolgen. Het zorgboek gaat nog een stap verder. Vernieuwend is dat het zorgboek een verzameling is van praktische oplossingen, zorgvuldig samengesteld door deskundigen, die u nergens anders vindt.

Compleet betekent ook dat taboes in alle openheid worden besproken: relatieproblemen, seksualiteit of een openhartig verhaal van een ervaringsdeskundige dat precies de juiste snaar raakt. Een zorgboek biedt steun in een tijd waarin het niet meezit. Geen omslachtige uitleg, maar duidelijk en direct, met toepasbare oplossingen.

Het boek is ook een wegwijzer. Veel mensen zoeken specifieke hulp voor een lastige klacht. Vaak kent u de namen van hulpverleners of instanties wel, maar bent u zich minder bewust van wat zij voor u kunnen betekenen. Het zorgboek geeft inkijk in mogelijkheden die uw leven misschien net een tikje aangenamer maken.

U kunt op het zorgboek bouwen. En dat is niet alleen omdat het praktisch en compleet is. Alle informatie is letter voor letter beoordeeld door specialisten en hun verenigingen: beroepsverenigingen van artsen en andere hulpverleners, patiëntenverenigingen, consumentenorganisaties en vele anderen. Samen hebben zij ervoor gezorgd dat u op dit boek kunt rekenen: door dik en door dun.

Bekijk alle Zorgboeken