Twitter Facebook
Over ons: dé leverancier van patiënteninformatie


Over ons

Stichting September is al jarenlang een begrip op het gebied van patiëntenvoorlichting. Bekend van de zorgboeken die uitsluitend beschikbaar waren via uw apotheek.

Maar wij bieden u meer: naast het zorgboek, een compleet en volledig naslagwerk waarin alle aspecten van een chronische aandoening aan bod komen, kunt u ook kiezen voor een kleurrijke zorgpocket met beknopte en praktische informatie.

Praktisch

Onze content is praktisch. Naast de nodige medische informatie, staan onze uitgaven boordevol tips en adviezen. De nadruk ligt op wat u zelf kunt doen:

  • Welke therapieën zijn er?
  • Welke zelfzorgadviezen kunt u volgen?
  • Waar vindt u de juiste hulp en hoe vraagt u een bepaalde regeling aan?
  • Enzovoorts

U vindt hier informatie over allerlei onderwerpen, zodat u beter in staat bent problemen in het dagelijks leven het hoofd te bieden.

Betrouwbaar

Wij geven alleen producten uit van de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarom werken wij samen met de belangrijkste deskundigen en hun organisaties. Dit zijn medisch specialisten, maar bijvoorbeeld ook verpleegkundigen, maatschappelijk werkenden, fysiotherapeuten, psychologen, enzovoort. Ook de patiëntenvereniging en mensen die zelf de aandoening hebben, werken mee. Bekijk onze partners.

Vacatures

Bekijk hier onze actuele vacatureaanbod.

Internet, e-health en apps


5minuteninfo

5minuteninfo

5Minuteninfo is een toepassing voor smartphones, tablets en PC! Dat wil zeggen: een combinatie van e-health en mobile health. Een laagdrempelige en prikkelende vorm van educatie.

Meer informatie

NHCZ

NHCZ

Het Nationaal Handboek Chronisch Zieken: de meest omvangrijke bron van online informatie over chronische aandoeningen die Nederland rijk is. Nu slim in te passen binnen uw eigen organisatie. Duizenden pagina’s teksten, aangevuld met filmpjes, quizjes, dagboekverhalen en meer!

Meer informatie

Mijn educatie

Mijn educatie

Als hulpverlener of organisatie slim inspelen op de groeiende vraag naar e-health? M-educatie is een zeer uitgebreid educatiesysteem voor chronisch zieken.

Meer informatie

Boeken, pockets en brochures


Zorgboeken

Zorgboeken

Met recht het meest complete naslagwerk voor deze chronische aandoening op dit moment. Met oplossingen die net een stapje verder reiken.
Lees verder.

Bekijk alle ZorgboekenBekijk alle Zorgboeken

Zorgpockets

Zorgpockets

Handzaam, kleurrijk en vooral praktisch! Neem een kijkje in deze handige pocket vol tips en adviezen.
Lees verder.

Bekijk alle ZorgpocketsBekijk alle Zorgpockets

Zorgkatern

Zorgkatern

Luxe voorlichtingsbrochure met informatie over één afgebakend onderwerp. To-the-point, praktisch en fris.

Meer informatie